ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 9 юни – Ден за разрешаване на конфликти

очакване

Четвъртък, 9 юни – Ден за разрешаване на конфликти

Ъгълът, който образуват орбитите и на Юпитер, и на Марс с Луната, е 180 градуса. Мнозина от вас ще са изправени пред избор. Ако днес не вземете решение, а просто го отложите във времето, по-късно отново ще имате проблеми.

Юпитер днес ще засили чувството ви за лична свобода. Тези, които имат усещането, че тя им е ограничена, ще се борят за нея. Това важи особено за романтичните отношения – възможно е един от партньорите да заяви „претенциите си за собственост“, а другият да трябва да се защити, чувствайки се силно засегнат.

Положителният ефект от днешното разположение на планетите е, че мнозина ще изпитат удовлетворение и ще се почувстват успешни. Онези от вас, които са умели дипломати, ще разрешат по-лесно възникналите конфликти. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, ако искате възможно най-бързо да постигнете целите си, концентрирайте се само върху бизнеса си. Бъдете по-малко критични към другите и се отнасяйте снизходително към малките слабости на вашите колеги. Днес вашето старание и вашата точност ще удивят всички.

Телци, днес не омайвайте колегите си – има риск да разбиете нечие сърце. Бъдете по-обрани – все пак на работното си място не ловувате за представители на противоположния пол.

Близнаци, днес изненадайте бизнес партньорите си с нестандартни идеи за инвестиции. Възможно е да останат шокирани, но им дайте време да размислят и освен плюсовете, им посочете и минусите на своите нови предложения.

Раци, има опасност погрешно да разтълкувате думите на ваши бизнес партньори, като разберете повратно вложеното в тях значение. По-добре си изяснете какво са имали предвид, за да нямате и в бъдеще подобни проблеми.

Лъвове, днешните ви запознанства ще са много полезни за бъдещия просперитет на компанията ви. Опитайте се да направите добро впечатление. Разкажете няколко вица, бъдете благородни и щедри – така, както само вие го умеете.

Деви, дори и ако обстоятелствата не ви позволяват да се отпуснете, опитайте се да го направите. В противен случай ще имате здравослосвни проблеми. А здравето и спокойствието са преди всичко – не могат да се купят за никакви пари.

Везни, днес е вашият ден. Ще летите като изтребител – ще имате големи успехи и много време за любимите си занимания.

Скорпиони, въпреки всички положени усилия, днес няма да оценят по достойнство направеното от вас. Но не страдайте, не хабете излишни нерви. Никой не може да ви отнеме онова, което сте научили и можете да правите.

Стрелци, днес звездите не ви препоръчват да рискувате. Проверявайте всяка своя стъпка. Това ще ви спаси от разочарования и досадни грешки в професионалния ви живот.

Козирози, днес ще бъдете доста язвителни, което бързо ще ви направи нежелан бизнес партньор. Хората около вас, разбира се, заслужават критика, но понякога трябва да овладявате нейната експресивност.

Водолеи, днес ще трябва да си припомните поговорката „Мълчанието е злато“. Дръжте езика зад зъбите си, когато сте ядосани много на шефовете си, колегите и бизнес партньорите. Когато неприятната ситуация приключи, ще си дадете сметка, че освен вашата гледна точка към случващото се има поне още три.

Риби, твърде много задачи са ви се струпали, така че през първата половина на деня трябва да сте безупречни – много организирани и дисциплинирани. Но вечерта задължително си легнете, защото и утрешният ден няма да е по-лек.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст