Вторник, 21 юни – Засилване на творческите възможности

разходка

Вторник, 21 юни – Засилване на творческите възможности

Лятото започва с навлизането на Слънцето в знака на Рака. Когато това се случва, наблюдаваме силно стимулиране на творческите ни възможности. Преди всичко ще усетите как във вас се развива въображението, чувствителността и силата на волята.

Днес онези от вас, които спортуват – тичат или просто се разхождат сред природата, ще забележат как точно тогава са им хрумнали страхотни идеи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, всяка малка победа днес ще увеличи самочувствието ви. Това, от една страна, е добре -ще проправи пътя ви за истински триумф. Но от друга – не забравяйте, че скромността краси човека.

Телци, ваш приятел ще ви помогне да решите проблем, който ви измъчва от доста време насам. Ето защо не се страхувайте да поискате съвет.

Близнаци, началниците ви са доволни от вас и може да получите повишение. Не злоупотребявайте с доверието им и докажете, че си заслужавате бонуса.

Раци, бъдете внимателни и добре обмисляйте всеки ваш ход. В обкръжението си имате човек, който е способен да ви купи и след това продаде на много скъпа цена. Не се поддавайте на провокации.

Лъвове, спазвайте обещанията си и не съдете твърде строго онези хора, които не го правят. Ще имате успехи, ако инвестирате на фондовата борса.

Деви, бъдете толерантни и помислете, преди кажете нещо, за което после да съжалявате. Може да сте разочаровани от колегите си, но ако излеете една кофа със студена вода върху тях, не очаквайте, че те с радост ще продължат да работят с вас

Везни, днес бъдете дипломатични и добре обмисляйте всеки свой ход, съобразно противниците си и конкуренцията. Мислете като шахматист – само така ще излезе от заплетената ситуация, в която се намирате.

Скорпиони, не взимайте прибързани решения. После ще съжалявате.

Стрелци, днес звездите ви препоръчват да бъдете независими – да не се съобразявате с чуждото мнение, но в никакъв случай да не се отдавате на мързел.

Козирози, ще трябва да работите много усърдно, но резултатите ще надминат очакванията ви. Освен това ще промените мнението си за вашите колеги и началници в положителна посока.

Водолеи, днес не позволявайте на колегите, които са ви много симпатични, да ви се качат на главата. Помагайте им, но не за сметка на вашите задачи и ангажименти.

Риби, ще имате възможност да започнете да работите по много важен проект. Но преди да се захванете, преценете добре силите си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст