Сряда, 13 юли – Лесно намиране на компромис

пълнолуние

Сряда, 13 юли – Лесно намиране на компромис

Пълнолуние е и Луната е в знака Козирог. Знакът на Козирог се управлява от Сатурн. Но Луната и Сатурн са два знака, несъвместими помежду си.

Луната се свързва с чувствителността и емоционалността ни. Сатурн – с отдадеността ни на работата, което означава засилено чувство за дълг, строгост и ред. Всичко това ще засили способността ви да намирате компромисни решения и да не налагате едностранно мнението си.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, днес, с каквато и бизнес инициатива да се захванете, следвайте интуицията си и в никакъв случай не работете против собствените си желания. Само ако следвате сърцето си, ще имате успех.

Телци, днес ще получите оферта, каквато най-малко сте очаквали. Но не бързайте да отговаряте -има какво още да договорите.

Близнаци, днес най-вероятно ще съжалявате, че сте мързелували през уикенда и сте оставили куп недовършени задачи. Поемете си дълбоко въздух, запретнете ръкави – в крайна сметка не всичко е толкова мрачно, колкото изглежда.

Раци, днес е благоприятен ден да реализирате иновативните си идеи и да направите всичко възможно за бързото им прилагане в бизнеса. Звездите ви предупреждават, че няма да ви е лесно, но крайният резултат ще е повече от приятен.

Лъвове, днес ще получите известие за важна среща. Не изпадайте в паника и не се отказвайте от всичко само и само за да се подготвите за ключовото събитие. Важно е само да ви остане време да обмислите основните теми на разговора.

Деви, звездите горещо ви препоръчват да се пазите от недоброжелатели, които вероятно няма да искат да ви подадат ръка в трудни моменти, а напротив, ще допринесат за проблемите ви. Не се натоварвайте с отрицателни емоции, а си извлечете поуки.

Везни, опитайте се да оцените ситуацията на работното ви място, абстрахирайки се от емоциите. Може да ви се наложи да включите и външни специалисти, които да ви помогнат да излезете от подвижните пясъци, в които затъвате.

Скорпиони, бъдете готови за неочаквани развои – това обаче не означава, че ви очакват ужасни неща – напротив. Понякога желанието за пълен контрол над ситуацията не е най-мъдрото. Следвайте принципа – „Прави, каквото трябва, пък да става, каквото ще“.

Стрелци, бъдете учтиви и услужливи, особено при изясняване на въпроси, свързани с шефовете ви. Днес никой няма да толерира вашето лекомислие.

Козирози, днес звездите ви призовават да се вслушвате в чуждите съвети. Може би те ще дойдат от хора, които не са най-големите експерти в областта, която ви интересува, но техният по-отстранен поглед ще е невероятно полезен.

Водолеи, смело инвестирайте на фондовата борса. Всичките ви проблеми ще се решават доста бързо и лесно, а вечерта ще бъде удивително весела и безгрижна.

Риби, днес ще се сблъскате с доста сериозен проблем, който пряко е свързан с работата ви. Колкото по-бързо и по-ефективно го решите, толкова по-добре.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст