Петък, 15 юли – Ще се поздравите с материални облаги

къща

Петък, 15 юли – Ще се поздравите с материални облаги

Днес орбитата на Меркурий образува ъгъл от 60 градуса с Лунния възел. Това ще се отрази положително на финансовото ви състояние и на общуването ви с другите хора. Освен това по-добре ще разберете различни неща, свързани с кармата ви, с житейския ви път и с провидението.

Лунният възел влияе на положителните взаимодействия в обществото – засилва ги. Ето защо, ако се занимавате с политика, вземете предвид социологическите проучвания.

Мнозина от вас днес ще спечелят материални облаги – по различни начини, но най-неочаквано. За стане това, е важно да сте с изострени сетива и много внимателни!

Представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, днес онези от вас, които развиват собствен бизнес, ще решават с лекота финансовите си въпроси. Тези, които работят в администрацията, ще бъдат похвалени от началниците си.

Телци, ще имате поводи за радост – много от вашите дългове ще бъдат изплатени. Ако ви се наложат ремонтни дейности в дома или офиса, бъдете спокойни – няма да имате главоболия.

Близнаци, ще достигнете непознати творчески върхове. Отдайде се на артистични занимания – танци, пеене. Вечерта е благодатно време да създадете повече уют в дома си.

Раци, ще преминете през различни емоционални състояния. Възможно е дори да изпаднете в истерия, защото и най-малките неща ще ви дразнят. Това обаче няма да продължи дълго и в края на деня ще си възвърнете хармонията. В същото време мнозина ще ви завиждат за проявения характер.

Лъвове, ще сте претоварени с работа и никой няма да може да ви помогне. Но нека не се разочаровате, тъй като упоритият ви труд ще бъде подобаващо възнаграден.

Деви, вашите конкуренти в бизнеса няма да са толкова нападателни днес, колкото друг път. Ето защо е препоръчително да не избухвате и да не се гневите излишно. Настъпил е подходящ момент да намерите решение и на отдавна тлеещи разногласия.

Везни, ще впечатлявате със знанията си, а онези от вас, които работят в сферата на образованието или кулинарната индустрия, няма да имат равни на себе си.

Скорпиони, ще изпитвате душевни терзания. Но не се измъчвайте дълго с тях, а извършете радикалната промяна в живота си.

Стрелци, днес е прекрасен ден за пътувания. Добре е внимателно да си планират маршрутите, предвид бюджета, с който разполагат.

Козирози, ще влизате в неприятни спорове и ще имате недоразумения с близки сътрудници и бизнес партньори. Добре е да се опитате бързо да ги изгладите, за да не изпаднете в депресия.

Водолеи, днес ще изпитате ударите на силната конкурентна надпревара. Някои от вас могат да преживеят сериозни финансови загуби. Пари се печелят – така че, горе главата!

Риби, най-силните ви оръжия днес ще бъдат творческите ви заложби. Ще бъдете заразително жизнерадостни, стига върху вас да не бъде оказван натиск и да не се чувствате под напрежение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст