ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сряда, 27 юли – С пробуден лечителски талант

лечителски талант

Сряда, 27 юли – С пробуден лечителски талант

Ъгълът между орбитите на Хирон и Меркурий е 120 градуса. Планетата Хирон е открита през 1977 година. Тя обикаля между Сатурн и Уран и е наричана тайния лечител, защото пази спомена за кармичното ни минало. Може да лекува стари ваши зависимости и да ви отведе на по-високо ниво на съзнание.

Заради взаимодействието на Хирон с Меркурий ще имате по-силна интуиция, възприятия и умение да разбирате другите. В мнозина от вас може да се пробудят мощни лечителски способности.

За представителите на отделните зодии е важно да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес не си струва да чертаете дългосрочни амбициозни планове. Малко е вероятно да имате достатъчно време и енергия, за да ги изпълните. Звездите ви препоръчват да се отдадете на заслужена почивка.

Телци, днес дори и да се шегувате, бъдете внимателни, защото може да нараните някого. Бъдете особено внимателни в отношенията си с колегите.

Близнаци, не бъдете ревниви, а променете начина, по който организирате времето си. Близките ви имат нужда да им обръщате по-голямо внимание.

Раци, днес нищо няма да е само черно или само бяло, но е важно на коя страна ще застанете. От това зависят бъдещите ви успехи в бизнеса.

Лъвове, време е да преминете от думи към дела и да помислите как ще осъществите плановете си. Не се доверявайте само на професионалния си инстинкт – консултирайте се с хора, които знаят повече от вас.

Деви, днес често ще бъдете разсейвани от външни шумове, които ще ви пречат да се концентрирате върху работата си. Препоръчително е да смените мястото, откъдето работите.

Везни, ако бизнесът, който сте започнали, няма очаквания успех, трябва да търсите вината само в себе си. Опитайте се да промените нещо и да поправите грешките си.

Скорпиони, днес е моментът да си припомните обещанията, които сте дали и да започнете да ги изпълнявате. Смело планирайте всичко, което искате.

Стрелци, този ден далеч не е най-добрият за намиране на нови бизнес партньори и инвеститори. По някаква причина те няма да ви вдъхват доверие. Вероятно сега е по-добре да работите с досегашните си съмишленици.

Козирози, опитайте се да използвате деня максимално, защото той ще ви разкрие неподозирани възможности. Не отказвайте никакви нови бизнес предложения.

Водолеи, днес всичко ще е във ваши ръце. Не позволявайте на незначителни проблеми да развалят доброто ви настроение, защото днес ще се справите с всякакви заповеди на началниците си, колкото и трудни и неизпълними да ви изглеждат. А от добре свършената работа светът около вас ще ви изглежда още по-красив!

Риби, забравете за момент преките си задължения. Мечтайте смело и се възползвайте от възможностите за инвестиции, които днес ще ви предложат.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст