ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 26 август – Със засилен интерес към изкуствата

арт стълба

Петък, 26 август – Със засилен интерес към изкуствата

Днес Меркурий преминава в знака на Везни. В това съзвездие планетата ще остане до 23 септември 2022 година. Когато планетата на ума Меркурий е във Везни, във вас ще се засили желанието за намиране на хармония.

Сега ще сте отворени за сътрудничество, ще се засили организаторският ви талант, стремежът ви към красота, желанието да бъдете по-тактични.

Мнозина от вас ще забележат, че имат по-голям интерес към различни изкуства. И тъй като Везните се управляват от Венера, любовта също ще играе важна роля този ден.

Меркурий ще засили положителните качества, които се свързват с Везни, като доброта, чистота, искреност, елегантност, нежност, сърдечност и лоялност.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, бъдете внимателни, когато работите с пари. Ако сте планирали покупка от дълго време, изчакайте още малко – вероятно скоро ще се случат интересни събития, които ще нарушат плановете ви.

Телци, в момента си позволявате да харчите малко повече, отколкото трябва. Преди всичко се запитайте колко дълго ще издържите при подобни разходи. Ако държите ситуацията под контрол, нищо не може да се обърка.

Близнаци, колкото и примамливи предложения за инвестиране да получавате, изчакайте. Може да не сте запознати с всички факти и да ви очакват неприятни изненади.

Раци, в случай, че имате свободни пари, сега е добър момент да инвестирате. След това можете да гледате спокойно към бъдещето, защото инвестицията ви ще се възвърне стократно.

Лъвове, днес, колкото и да ви се иска да предприемете активни действия, за да постигнете целите си, всичко ще се обърка. Заредете се с търпение и се придържайте към принципа – капка по капка – вир става.

Деви, вашите конкуренти са разхлабили хватката си, така че ще успеете да спечелите в надпреварата със скоростна реакция. Колкото по-активно действате, толкова по-напред може да стигнете!

Везни, не бързайте да обещавате днес на семейството и приятелите си да посветите целия ден само на тях. Много е вероятно да ви задържат до късно на работното място. Със сигурност това няма да ви зарадва, но се примирете с обстоятелствата.

Скорпиони, днес ще трябва да прекарате известно време у дома – насаме със себе си и с мислите си. Може би най-накрая ще ви хрумне гениална идея, която да превърне компанията ви в една от най-влиятелните на пазара. Основното нещо е да не губите вдъхновението си.

Стрелци, прекалената самоувереност и раздразнителност могат да повлияят неблагоприятно на работата ви, а тъкмо днес в най-голяма степен ще се нуждаете от подкрепата на колегите си. Много е вероятно те да ви помогнат при решаването на сложни финансови проблеми.

Козирози, ако сте организатор на големи концерти, заредете с търпение. Очаква ви много напрегнат и изнервящ ден. Ако пък сте диригент на оркестър, не измъчвайте музикантите с непосилни задачи.

Водолеи, опитайте се да обмислите какво точно трябва да подобрите и започнете незабавно да действате на всички фронтове. Усилията и енергията, която вложите в това, което правите, няма да бъдат излишни и ще ви помогнат за кариерното ви развитие.

Риби, днес ще имате шанс да промените много от нещата в работата, които ви дразнят. Основното е да не се страхувате да направите първата стъпка. Ако рискувате, ще получите много повече, отколкото имате, така че решението е във ваши ръце!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст