ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 15 август – Слънцето е в Лъв

лъвове

Понеделник, 15 август – Слънцето е в Лъв

От 22-ри юли до 22-ри август Слънцето е в Лъв, но днес неговото влияние ще се усеща най-осезаемо. Вашето самочувствие ще расте, ще се засилва и желанието ви за себеутвърждаване.

Чувството ви за чест ще е силно изразено, а освен това ще бъдете изпълнени с решителност жертвоготовно да се борите за истината. Лъвовете се възприемат като владетели – както в собственото им семейство и най-близко обкръжение, така и в професионалния им кръг.

При много Лъвове ролята на владетеля се възприема като много положителна, защото те се грижат с любов за своите близки и са много щедри. Тук обаче е важно да се отчете, че във финансовата сфера не е препоръчително да се злоупотребява с тази черта на Лъвовете – те държат на точното спазване на ангажиментите при връщането на кредитите и не допускат да ги лъжат и мамят. Инстинктът за самосъхранение също е изключителна черта на Лъва, както и чувството му за отговорност, заради което те винаги се стремят всичко да работи по най-добрия начин за всички.

Лъвовете имат ярко изразени творчески таланти и са оптимисти, дори когато всички останали са се отказали да се борят и се смятат за победени. Те имат много топлина в сърцата си – особено за онези, които са им верни.

Кои зодии имат най-голяма полза от Слънцето в Лъв?

Най-облагодетелствани от Слънцето в Лъв са Лъвовете, Стрелците и Овните, както Везните и Близнаците.

Също така, това разположение на звездите ще се отрази и на Девите и Раците, както и на Козирозите и Рибите. За тези четири зодии обаче е важно да бъдат по-активни и да превърнат времето в най-силния коз за напредъка си. Само така ще са сигурни, че резултатът от техните начинания ще е много добър, като финансовите им резултати ще се удвоят.

Скорпионите, Водолеите и Телците трябва да са по-спокойни, да не се напрягат физически и да не се изнервят от маловажни и досадни препятствия.

В противен случай нервното напрежение може да разклати здравето им. Във всеки случай е силно препоръчително да се погрижат за тялото си и духа си. Да намерят вътрешния си баланс, спокойствие и мир, като активно участват в различни артистични инициативи и социални каузи. Ще имат финансов успех, ако инвестират в музикални фестивали, и ще подобрят имиджа си, ако подкрепят инициативата за  социалнослабите "Закуска в парка".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст