ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Apple ще представи новия iPhone на 6 септември

епъл

През тази година компанията Apple ще проведе презентацията на iPhone 14 със седмица по-рано от обичайното, пише порталът Gizchina като се позовава на Макс Вайнбах.

В един от своите туити той коментира, като се позовава на съобщение от Bloomberg, че от Apple са отложили представянето на операционната система iPadOS, за да съсредоточат всички свои сили на iOS. 

„Чувал съм, че презентацията ще се проведе на 6 септември, а началото на продажбите ще е 16 септември. Не съм уверен на 100%, но изглежда, че е така“, пише Вайнбах. 

Като правило, Apple провежда презентациите на новите iPhone и други свои джаджи през втората седмица на септември във вторник. Но информацията, която е разпространена от Bloomberg, дава основания да се предполага, че събитието ще се случи по-рано от обичайното.

По предварителни данни, Apple подготвя за представяне едновременно четири нови iPhone – 6.1-инчовия iPhone 14, 6.1-инчовия iPhone 14 Pro, 6.7-инчовия iPhone 14 Max и 6.7-инчовия iPhone 14 Pro Max. По-рано беше съобщено, че цената на базовият модел ще започва от 799 долара, както и при iPhone 13 при началото на продажбата му.

Към момента е известно и това, че от Apple са започнали да записват септемврийската презентация на iPhone 14 на видео.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст