ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят

станислав слави трифонов интервю дарик радио

"Левите и десните правят любов в тъмното, а “Продължаваме промяната” им светят." Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Повод за публикацията му за коментарите около това дали да бъдат възобновени преговорите с "Газпром".

Ето какво написа лидерът на ИТН:

Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с “Газпром”.

От “Демократична България” за нищо на света не искат да има преговори с “Газпром”. Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания.

“Продължаваме промяната” пък първо категорично не искаха да има преговори с “Газпром”, но сега нямат нищо против, ако “Газпром” дадат ниска цена.

Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие.

И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели.

Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром”, нито Русия ще я спрат тая любов.

Представете си го така – левите и десните правят любов в тъмното, а “Продължаваме промяната” им светят.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст