ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сряда, 31 август – Подкрепа за необичайни проекти

арт

Сряда, 31 август – Подкрепа за необичайни проекти

Днес Селена, известна още като Бялата луна, навлиза в знака на Водолей, където ще бъде до 7 октомври 2022 година. Тя ще засили творческите ви импулси. Ще усетите и влиянието на Водолея, който насърчава необичайни идеи. Селена формира благоприятен секстил с Юпитер, поради което днес ще имате шанс да осъществите дори и най-необичайния проект, който някога сте искали да реализирате.

Онези от вас, които се занимават с артистични проекти, също ще успеят да ги довършат докрай. И всичко, свързано с технически иновации и сложни изобретения, ще се радва на голям успех.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености: 

Овни, ако планирате някакви финансови трансакции, изчакайте малко и обмислете добре решенията си. Има известни препятствия по пътя, които ще ви попречат да се справите бързо със задачите си.

Телци, въпреки че финансите не са любимата ви тема, все пак се погрижете за бизнес делата си. Време е да завършите отдавна започнати задачи и да подредите документите си.

Близнаци, ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Необходими са ви спестявания, за да може да предложите гъвкави решения при неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете подлъгани от недоброжелателни съветници.

Раци, сега е най-доброто време за инвестиции и за влагане на средства в изграждане на имиджа ви. Независимо дали възнамерявате да направите големи покупки или да направите незначителни инвестиции, резултатът ще бъде добър и не само вие ще останете доволни от него.

Лъвове, няма за какво да се притеснявате, тъй като образно казано, сте в печеливша серия. В случай, че имате свободни пари, сега е добър момент да инвестирате особено в стартъпи. Инвестицията ви ще се възвърне многократно.

Деви, следете цените на фондовата борса – ако извършите сделки на нея, ще имате късмет. Можете да се вслушате в чужди съвети – днес консултантите ви нямат никакъв интерес да ви измамят.

Везни, заемете се с нови финансови проекти. Ако продължавате да работите, както досега – усилено и внимателно, ще ги доведете докрай и ще спечелите много от тях.

Скорпиони, днес ви очакват многообещаващи придобивки. Имате добра интуиция – инвестирайте без притеснения.

Стрелци, днес идеите, които предлагате по време на важни срещи или обсъждания, няма да са особено ефективни, така че не страдайте, ако бъдат отхвърлени или доразработени от други хора. Вслушвайте се в чуждите съвети, но бъдете и критични, преди да ги приемете.

Козирози, днес е добър ден да инвестирате в по-рискови проекти, към които преди сте били по-предпазливи. Разчитайте на здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства.

Водолеи, днес няма много да ви върви във финансовите дела. Не предприемайте рискови операции, тъй като може да понесете загуби. Някои хора ще се опитат да ви измамят, мислейки само за собствените си интереси. Бъдете скептични към чуждите съвети.

Риби, днес не е подходящ ден за финансови авантюри. Вие сте малко мудни и изобщо не сте в творческо настроение. Въздържайте се от започване на амбициозни проекти. Нямате необходимата сила и воля, за да ги приключите успешно. Изчакайте по-добри времена.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст