ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сряда, 21 септември – Изненадани от хубави подаръци

дъжд

Сряда, 21 септември – Изненадани от хубави подаръци

Меркурий и Юпитер днес ще ви влияят благоприятно чрез взаимодействието си с Луната. Бъдете готови да приемете изненадващо хубави подаръци от вселената. Онези от вас, които по принцип са песимисти, няма да могат да се спасят от лошото си настроение. Те ще се затворят в себе си и дори няма да забележат положителните събития в живота си.

Връзката между Луната и Меркурий ще ви стимулира в творчески план – ще ви хрумват нови идеи, ще сключвате успешни сделки и ще се чувствате удовлетворени от случващото се. Очаквайте промени, добри новини и удовлетворяващи пътувания.

Заради специфичното разположение на Луната спрямо Юпитер очаквайте щедри похвали от близки и колеги. Това ще ви окрили и ще е безспорно доказателство, че усилията ви се оценяват.

Овни, не разчитайте, че покупките, които ще направите днес, ще са успешни за вас. Възможни са фабрични дефекти. Някои проблеми ще възникнат неочаквано, така че не бързайте и да сключвате нови сделки.

Телци, днес е добър ден за продажби. Бъдете активни, инициативни, проницателни и бързи. Ще успеете да решите и финансови проблеми, които ви измъчват от дълго време.

Близнаци, денят не е най-подходящият за пазаруване. Има риск да си купите нещо, което не ви е необходимо и ще си хвърлите парите на вятъра. Не вярвайте на примамливи оферти или реклами, защото заради тях може да похарчите много повече, отколкото сте планирали.

Раци, днес ви предстои доста дълъг маратон от преговори. Направете всичко възможно, за да гарантирате, че конструктивният диалог няма да се превърне в кавга: при всички положения враждите само ще навредят на бизнеса ви.

Лъвове, днес няма да успеете да направите покупките, които сте планирали. Отложете ги за по-добри времена, а сега спестявайте.

Деви, не крадете от съня си. Предстои ми много отговорна и неотложна задача и за нея трябва да се подготвите по възможно най-добрия начин.

Везни, късметът е на ваша страна – следвайте интуицията си и не забравяйте да поддържате приятелски отношения с колегите си.

Стрелци, днес не приемайте никакви предложения за командировки. Не е време за пътувания – те биха ви изтощили и после ще ви е необходимо твърде дълго време за възстановяване.

Скорпиони, днес бъдете предпазливи, когато решавате важни финансови въпроси. За предпочитане е да се отдадете на заслужена почивка, отколкото да рискувате кариерата и репутацията си.

Козирози, днес точността и търпението ще са най-добрите ви приятели. Бъдете внимателни при изпълнението на задачите си и в края на вечерта се възнаградете с нещо вкусно, което много обичате.

Водолеи, днес бъдете готови да преминете през няколко нива на трудности и при никое не пропускайте шанса си за успех. Бъдете в точното време, на точното място и се пригответе психически, че ще трябва доста да потрудите, за да си отвоювате успеха.

Риби, работете усилено за бъдещите си успехи. Възможно е да ви се наложи да направите големи финансови разходи за извънредни нужди – не го преживявайте, а се фокусирайте върху доброто изпълнение на ангажиментите си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст