ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Карадайъ: В България в момента има нужда от сигурност

Мустафа Карадайъ

„В България в момента има нужда от сигурност. В България трябва да възстановим нормалността, трябва да възстановим диалога, който отсъства повече от десетилетия“, това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като упражни правото си на глас.

На днешните предсрочни парламентарни избори той гласува в Кърджали, като този път това се случи в Основно училище „П. К. Яворов“.

По думите на Карадайъ в страната има нужда да се възстанови демокрацията и нещо повече – да се разбере смисъла на понятието демокрация. „Не бива 22-ра година на 21-ви век българските граждани да ги третираме като престъпници, докато презумпцията за невинност действа. Не може една част, една група от българските граждани по аксиома да ги третираме едва ли не за престъпници“, каза лидерът на ДПС. По думите му в България трябва да бъде възстановен и диалогът. „Да осмислим понятието диалог и нормалност в политиката, за да има стабилност, за да има стабилно управление, за да има сигурност. Има множество кризи“, каза още Мустафа Карадайъ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст