ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Сирма Бизнес Консултинг” разширява дейността с нова покупка

пазари

Дъщерното дружество на "Сирма Груп Холдинг" АД – "Сирма Бизнес Консултинг" АД, придоби търговското предприятие "Емпириу" ЕАД.

"Емпириу" има 12 служители, които са осигурили на фирмата си 1.5 милиона лева приходи за 2021 година. Тя е специализирана ИТ компания в областта на финансов софтуер и работи с финансови институции основно в България. Едноличен собственик на капитала е Илиан Красимиров Вълчев.

Съветът на директорите на "Сирма Груп Холдинг" и "Сирма Бизнес Консултинг" отчитат потенциалната синергия с експертите от дружествата от холдинга и по-специално с тези от финансовата дивизия "Сирма Бизнес Консултинг", чиито основни продукти и услуги са насочени към финансовия сегмент.

Компанията за банкови и финансови технологии "Сирма Бизнес Консултинг" предлагат пълната гама технологични решения за мобилно банкиране, онлайн банкиране, банковите системи и свързаните с тях консултантски услуги. Тя си сътрудничи с водещите фирми в бранша и е основен партньор на Балканския полуостров на Oracle Financial Services. 

В "Сирма Бизнес Консултинг" се съчетават опитът на "Сирма Груп Холдинг", доказан IT интегратор в България, и екип от финансови професионалисти (мениджъри, банкови експерти и консултанти) с дългогодишна банкова практика в България и в чужбина. Компанията е създадена като акционерно дружество през 2007 г. и работи в над десет страни в Европа и Америка. Компанията инвестира и се специализира в предоставянето на персонализирани бизнес и ИТ решения, базирани на дългогодишен опит и добро познаване на различни финансови и платежни системи, продукти и услуги.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст