ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

И Костадин Костадинов отряза ГЕРБ за коалиция

БТА Костадин Костадинов

Искам да благодаря на всички, които гласуваха за „Възраждане“. Повече от четвърт милион граждани дадоха доверието си на нашата организация. Вие заслужавате признание. Вие ни повярвахте и ни дадохте своето доверие. Това заяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов във Фейсбук, правейки своята равносметката на изборите и разкривайки какво предстои от тук нататък.

„Ако „Възраждане“ реши да участва в управлението сега, може да го направи, само че това ще бъде управление, в което ние ще се включим, предавайки вас. Никога няма да го направим. Ние имаме своите виждания, заради които ни гласувате доверие“, обърна се той към гласувалите за „Възраждане“.

Костадинов обяви, че в сряда от партията ще обявят първата си национална кампания.

„Ние имаме повече от четвърт милион гласа, но това въобще не ни задоволява. Докато резултатите са добри за „Възраждане“, но лоши за България. Твърде вероятно е скоро да има нови парламентарни избори. На тях нашата цел ще бъде да сме първа политическа сила и да управляваме България, защото пред нас има страшно много предизвикателства“, прогнозира Костадинов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст