ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Добра шега” бил преговорният екип на Борисов

Избори 2ри октомври 2022  Костадин Костадинов

Като добра шега определи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов намерението на Бойко Борисов да проведе консултациите за бъдещ кабинет с преговорен екип.

"Да сложиш в преговорния си екип две от най-омразните лица на българския преход, това не е покана за съставяне на правителство, а покана за отказ от преговори", уточни Костадинов в ефира на БНР.

"Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават различни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне подкрепа в Народното събрание, зависи от другите народни представители", обяви още лидерът на партия "Възраждане". 

По отношение на възможни преговори с "Продължаваме Промяната" Костадинов отсече, че няма какво да разговаря с тях, по-добре е да се свърже с Американското посолство. Той изрази готовност "Възраждане" да вземе третия мандат, като добави, че  в успелите държави не личностите имат значение, а политиките и решенията на проблемите.

"Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което предлагат те", подчерта Костадинов.

По отношение на скандалното прекратяване на пресконференцията на "Възраждане" в БТА, Костадин Костадинов обясни, че той никога не бил гонил журналисти, а чужди агенти на влияние, които не приемат различна от неговата гледна точка".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст