Илияна Йотова: Служебното правителство се справи отлично!

Илияна Йотова

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че е изборът на председател е от особена важност и той трябва да бъде избран още до края на днешния ден, тъй като само по този начин държавата ще спре да бъде ограничена, а институциите ще могат да заработят нормално. Тя уточни, че няма как в най-политическата институция у нас да бъде избран неполитически председател.

Йотова допълни още, че оценката за работата на служебното правителство е изключително висока.Тя каза, че министрите имат няколко варианта за бюджет, които могат да предложат, но на този етап няма пред кого да го направят.

"Много разчитам днес да имаме име, да имаме титуляр. Моята надежда и моето уверение е тази фигура да бъде избрана и с едно стабилно мнозинство, което допълнително ще допринесе за авторитета на Народното събрание.Странно е, че чувам да се избере едва ли не служебен председател и честно казано моят политически опит не ми достига да разбера какво означава неполитическа фигура в най-политическата институция в страната", обобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *