Мениджърите на „Инфинити Капитал“ без възнаграждение

пазари

Членовете на съвета на директорите на „Инфинити Капитал“ АД – инвестиционно дружество сектора на недвижимите имоти, няма да получават възнаграждение за дейността си в първата година от удължения им мандат, т.е. до 28 ноември следващата година. Това са решили акционерите на първият представител на сектора на недвижимите имоти на пазара за развитие на малки и средни предприятия beam, организиран от „Българска фондова борса“.  

Общото събрание на фирмата е направило и промени в борда на директорите. Васил Димитров е освободен от съвета и от отговорност за неговата дейност до момента. Боян Стойчев е избран на негово място.

Акционерите са одобрили предложението за удължаване на мандата на борда на директорите в състав Георги Димитров, Николай Делчев и Боян Стойчев за период от пет години, т.е. до 28 ноември 2027 година.

Стратегията на софийската фирма следва линията на придобиване-строителство-продажба/отдаване под наем на недвижими имоти, главно жилищни сгради, складови, офис и търговски площи с фокус в областите София-град и София-област.

Първият проект на дружеството собственик и изпълнител е комплексът от луксозни жилища „Аристократ Хилс“.

При реализиране на всеки проект, "Инфинити Капитал" ще разпределя 50% от печалбата като дивидент, пише в документите за публичното предлагане.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *