ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Twitter планира да увеличи месечната такса за проверени страници

илон мъск туитър

Twitter ще увеличи таксата за собствениците на проверени страници в едноименната социална мрежа до 19,99 долара на месец. Това съобщи в понеделник интернет порталът The Verge, позовавайки се на смои източници.
Според него заповедта на новия собственик на компанията – Илон Мъск, ​​е да се промени опцията Twitter Blue за 4,99 долара на месец, която дава достъп до допълнителни функции, към по-скъп абонамент за проверени потребители.
Източниците, цитирани от портала, също отбелязват, че според настоящия план проверените потребители ще имат 90 дни, за да се регистрират за новия абонамент, или ще загубят "синята си значка". В неделя служителите на Twitter, които работят по проекта, бяха информирани, че „трябва да внедрят тази функция до 7 ноември, в противен случай ще бъдат уволнени“.
Преди това Мъск написа на страницата си в Twitter, че „целият процес на проверка сега се преразглежда“, без да дава подробности.
След проверка или удостоверяване на страницата до потребителското име се появява синя икона. Според правилата на платформата, за да премине проверка, страницата трябва да е активна и „свързана с добре познато лице или марка“.
Припомняме, че в четвъртък предприемачът приключи сделката за закупуване на компанията. Сред иновациите, които се очакват с пристигането му, е премахването на практиката за постоянно блокиране на потребителите. Мъск вече обяви, че създава специален съвет, който ще проучи въпроса за политиката на умереност в действията. Той обеща да не предприема драстични стъпки в тази област.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст