Оперираха пострадалия полицай, вкараха го в медикаментозна кома

катастрофа

Полицаят, който пострада тежко при днешния инцидент с нелегалните мигранти, беше подложен на спешна операция в столичната болница "Света Анна", съобщи изпълнителният директор на болницата Славчо Близнаков. Полицаят е с тежка черепно-мозъчна травма със сериозни наранявания на мозъка. След операцията той е приведен в реанимацията, като е поставен в 24-часова медикаментозна кома, като през този период ще бъде под непрекъснато лекарско наблюдение, уточни той.

Травмата на мозъка е много сериозна, но подробности за състоянието на полицая се очакват по-късно. В болница "Св. Анна" са настанени още шофьорът на буса и трима от мигрантите. Те са в много по-добро състояние.

Шофьорът е в клиниката по хирургия с травма на корема. По непотвърдена информация той се казва Найден Николов и е карал мигранти от Бургас към София. Има криминални регистрации за наркотици.

Един от мигрантите е със счупено бедро, той е настанен в клиниката по ортопедия. Друг мигрант е с т.нар. скалпова рана, а трети е с травма на шията и е настанен в клиниката по неврохирургия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST