ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Интер Експо Център и БТПП ще си партнират

БТПП

Председателят на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов се срещна с управителя на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

На срещата беше обсъдено състоянието на панаирната и изложбена дейност в страната след ограниченията във връзка с COVID-19. Те подчертаха, че търговските изложения дават възможност за запознаване с най-новите постижения и идеи  в представената област и подпомагат лансирането на продуктите на пазара. Също коментираха, че това е важен инструмент, който позволява на компаниите не само да промотират своите продукти, но да поддържат бизнес комуникация с партньорите и да бъдат в крак с най-новите тенденции в съответния сектор.

Симеонов и Иванов се обединиха около виждането, че независимо от затрудненията и ограниченията при провеждане на изложбена дейност по време на COVID кризата, България успя да запази своите позиции в тази сфера. Като отбелязаха, че страната ни се представя успешно като активна дестинация в Югоизточна Европа. Това се потвърждава и от факта, че Ивайло Иванов е избран за президент на Централноевропейския панаирен съюз (CEFA). Гостът отбеляза ключовата роля на регионалните бизнес форуми за интеграция и развитие на икономиките на страните от съответния регион.

Резултатът от срещата е свързан с набелязани съвместни бъдещи стъпки за разширяване на изложбената дейност с оглед издигане престижа на България в международен план.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст