ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Компаниите от България и Шанхай с потенциал за взаимодействие

БТПП

Ивет Николова, новоназначен ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) – Шанхай, посети Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и разговаря с председателя Цветан Симеонов. 

Тя представи приоритетите на своята мисия и идеи за бъдещи съвместни инициативи с Палатата. Николова отбеляза, че  24-милионният Шанхай е един от най развитите бизнес центрове в Китай. Според нея поради високата концентрация на компании от разнородни икономически сектори взаимодействието с български партньори има сериозен потенциал.

Цветан Симеонов запозна госта с дейността и услугите, предоставяни от Палатата на местни и чуждестранни фирми. Николова прояви интерес към доброволния търговски регистър към БТПП и работата на Арбитражния съд. Договорено бе да продължи интензивният обмен на икономическа и бизнес информация. 

Заинтересованите компании за сътрудничество с партньори от Шанхай могат да се свързват с БТПП, с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, на следния телефон

02 8117 421, еmail: irelations@bcci.bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст