ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Питър Рубен от KBC Bank e „Банкер на годината” за неорганичен растеж чрез придобиването на “Райфайзенбанк България”

За неорганичен растеж чрез придобиването на "Райфайзенбанк България" от KBC Bank, с приза „Банкер на годината” бе удостоен председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на "KBC Банк България" и на ОББ Питър Рубен.

Наградата му бе връчена от съпредседателя на "Продължаваме промяната" и бивш финансов министър – Асен Василев, който каза:

"Първо искам да поздравя KBC за постигнатото в България и за това, че са в страната с толкова голямо портфолио и продължават да разширяват дейността си. И другото нещо, което според мен е изключително важно, е, че всички банки, които оперират в страната, че пътят към еврото според мен все още не е зачеркнат – има шанс, макар и малък, да успеем за първи януари 2024 година и ако имаме едно пожелание за тази зала нека това да бъде първо."

Получавайки наградата Питър Рубен отбеляза:

"Скъпи колеги, тази година беше много специална за ОББ и за „KBC Банк България“ – ние честваме 30 години ОББ, 15 години – откакто KBC Груп дойде в България и 5 години, откакто стана обединението – обединението на ОББ и KBC Банк.

Ние от KBC сме много горди и удовлетворени да инвестираме в тази страна и да работим за бъдещето на тази страна и се радваме много да сме част от това приключение – тук банковият сектор е много конкурентен  и на много много професионално ниво. Благодаря ви".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст