ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

За успехи в дигитализацията обслужването “Банкер на годината” Никола Бакалов от “Първа инвестиционна банка”

За постигането на забележителни успехи в дигитализацията и алтернативните канали на обслужване, наградата "Банкер на годината" бе връчена на главният изпълнителен директор и председател на управителния съвет на "Първа инвестиционна банка" Никола Бакалов.

Връчи я Никола Гечев, директор на "Корпоративни продажби" във "Виваком България" с думите:

"За пореден път е голяма чест и огромна радост да присъстваме на това събитие. Ние знаем, че банковата система е в началото и в края на всички икономически процеси и че дигитализацията е нейното бъдеще. С нещата, които правим, се стремим да подкрепяме дигиталната трансформация при нашите клиенти и поради тази причина още веднъж поздравления. Честито и още повече успехи на вас и на всички в залата. Всичко най-добро".

Никола Бакалов отговори:

"Уважаеми колеги, уважаеми гости, тази неочаквана за мен награда идва в един особен момент, в който ние – цялата индустрия всъщност – сме на педали да приключим годината успешно, така че аз искам да изразя своята благодарност на първо място към компетентното жури, което оценява всичко онова, което ние с нашия екип свършихме през последните няколко години. Всъщност работата по дигитализацията започна много преди пандемията и точно тази работа ни помогна да бъдем доста успешни по време на COVID-пандемията и да бъдем изключително полезни за нашите клиенти и да им предоставим това, от което те тогава имаха нужда.

Тази работа не спира, тя продължава и сега, защото, както се казва – апетитът идва с яденето – и клиентите, фирмите усетиха удобството и бързината на възможностите, които дават добрите и адаптивните, комбинативните приложения на банковите услуги и искат от нас все повече и повече. Тази награда идва на прага и на една доста предизвикателна 2023 г., която при нас съвпада и с 30-годишнината на Първа инвестиционна банка – от нейното основаване. Предизвикателствата са пред нас, но точно тези 30 години опит ни дават увереността да сме сигурни, че ние дори още по-амбициозните цели, които поставяме пред нас – като банкова общност, ще успеем  да ги преодолеем и да изпълним нашата мисия, която е да даваме най-добрите финансови продукти и услуги – иновативни и дигитални в българското общество, адаптирани за техния вкус и техните нужди. Смятам, че сме успешни в това и можем да го направим.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст