ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Vivacom увеличава двойно интернет скоростите си в пакети EON

Виваком EON

От днес Vivacom предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи до 2 000 Mbps. Клиентите на телекома могат да се възползват от двойно по-бърз интернет в пакетите EON. Скоростта на download в EON LIGHT се увеличава от 100 Mbps на 200 Mbps, с което предложението на Vivacom става едно от най-конкурентните на пазара в най-достъпния ценови сегмент. Потребителите на EON PREMIUM също ще получат достъп до двойно по-бърза скорост – от 1000 на 2000 Mbps. Пакетът EON FULL е надграден с допълнителни 100 Mbps – от 500 на 600 Mbps.

От специалните предложения могат да се възползват нови и настоящи абонати на Vivacom, които подновят своя договор. За нови клиенти на пакети EON телекомът предоставя атрактивна промоция от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са приложими за всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които се абонират за самостоятелен пакет интернет.

„Във времена, в които потребителите продължават да извършват множество дейности у дома, свръхбързият интернет е от фундаментално значение за успешното и приятно изживяване. Продължаваме да инвестираме приоритетно в технологиите, с които мрежата на Vivacom да отговори и на най-високите очаквания за бързина и качество. Двойното увеличение на интернет скоростите на download за домашен интернет е възможно благодарение на инвестициите в 10 GIGA фиксираната мрежа на Vivacom, чрез която предоставяме на клиентите висококачествени услуги от последно поколение“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Vivacom e първият и към момента единствен телеком, който започва да изгражда 10 GIGA оптична мрежа в България в края на 2020 година. Първоначално компанията предложи достъп до оптичен интернет със скорост до 10 Gbps на част от потребителите в София. Днес Vivacom предлага достъп до мрежата на бъдещето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора.

По-високите скорости ще дадат още повече възможности на потребителите да използват интернет връзката за различни дейности, без да се притесняват за качеството. Работа от вкъщи, дистанционно обучение, игри, забавление и гледане на видео съдържание с най-високо качество, всичко това може да се прави едновременно и безпроблемно с по-бързия интернет от Vivacom.

Повече информация: vivacom.bg

Повече за Vivacom и United Group:

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа с пазар от 40 милиона души. Групата в България включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Холандската United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. С дейности в осем държави, компанията има близо 15 милиона потребители и над 15 500 служители. United Group разполага с най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират първокласно качество на продуктите и услугите, които групата предоставя на своите клиенти. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

За повече информация: United Group

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст