ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Според Костадин Костадинов проектокабинетът на Габровски е демонстрация

Парламент Костадин Костадинов

Костадин Костадинов е на мнение, че ескпертният кабинет на проф. Габровски е невъзможен за осъществяване

“Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от него проектокабинет са демонстрация на ГЕРБ”. Това заяви в интервю за Нова телевизия лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. 

Той поясни, че не коментира имената в представения проектокабинет, а политиките. “Ние не ги виждаме като национални интереси на България”, каза Костадинов. 

Според него предложения експертен кабинет от проф. Габровски е невъзможен за осъществяване, тъй като нямало как той да е независим политически. “Въпреки че това се опитва да докаже професор Габровски”, добави народният представител.

Лидерът на “Възраждане” изрази мнение, че решенията, които се взимат в Народното събрание, както и амбициите на парламента да излъчи кабинет са много по-лош сценарии от нови избори. Той призова другите партии “да стигнат до прозрението, че трябва да следват интересите на своите избиратели, а не интересите на хората, които ги лансират в политическия живот”.

“Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасен край на този парламента, отколкото ужаси безкрай и след това да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство”, заяви още Костадинов, като отрече да има някакъв шанс за съставяне на правителство с третия мандат.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст