От ДПС ще решат дали да подкрепят проектокабинета “Габровски”

Парламент ДПС

Предстои от ДПС да решат дали ще подкрепят проектокабинета “Габровски”.  Ще се проведе заседание на Централното оперативно бюро, което ще вземе решение дали да одобри правителство с първия мандат, връчен на ГЕРБ-СДС.

По време на срещата с предложения от ГЕРБ за министър – проф. Николай Габровдски, от ДПС заявиха, че тяхната подкрепа зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав.

В неделя депутатът от Борисовата партия Радомир Чолаков съобщи в телевизионно интервю, че от Движението са казали, че ще подкрепят правителството на проф. Николай Габровски. В отговор на това твърдение лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ написа във Фейсбук: “На всички онези, които си позволяват да говорят от името на ДПС, заявявам, че решението как Движението ще постъпи спрямо предложения от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от ръководния колективен орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник. Още на срещата с проф. Габровски ясно и категорично заявихме: подкрепата на ДПС зависи от приоритетите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав. Всякакви мнения на партии и партийци до решението на ЦОБ на ДПС са откровени лъжи и манипулации с оглед собственото им оцеляване.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST