ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Благотворителна акция на майките от „Системата ни убива“

Майките от инициативата „Системата ни убива“ и Конфедерация за защита правата на децата организират акция „Дари храна – помогни“. Днес от 16 до 18 часа на площад „Независимост“, на така наречения Триъгълник на властта, всеки, който желае, може да дари хранителни продукти и стоки от първа необходимост, лакомства, коледни торбички, празнична украса и подаръци.

Акцията е в помощ на деца-сираци, деца от бедни семейства и нуждаещи се възрастни.

Организаторите от инициативата „Системата ни убива“ обявиха, че ще се събират зърнени закуски, пастет, лютеница, всякакви макаронени и захарни изделия, бисквити, натурални сокове, вакуумирани кашкавал, сирене, салам ,замразени пилета, кайма, плодове, консерви, леща, ориз, боб, олио, захар, брашно.

Добре дошли са и санитарните материали – сапун, веро, прах за пране, почистващи препарати, детски шампоани. Желаещите да се включат могат също така да подкрепят инициативата с ваучери за храна или с дарение по банков път за каузата “Коледа за деца от бедни семейства”.

„Сълзата на гладно дете тежи колкото земята, но усмивката му озарява Вселената, Нека тази Коледа се усмихват повече деца!“, написаха организаторите по повод на акцията в социалната мрежа Фейсбук.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст