Мъск допуска заместване на харесванията в Twitter с реакции

мъск

Илон Мъск заяви, че неговата социална мрежа Twitter може да се откаже от харесванията в полза на различни други реакции. Бизнесменът се съгласи на съответното предложение на един от потребителите на социалната мрежа. “Илон Мъск, моля те, можем ли да се отървем от харесванията? Време е да се отдалечим от тези икони. Бих ги разделил на да, така и така, и не”, обърна се този потребител към бизнесмена.

Мъск е отговорил утвърдително .

Малко преди това Мъск цитира данни на страницата си в Twitter, според която публикациите в тази социална мрежа събират сто пъти повече гледания, отколкото харесвания.

На 27 октомври Мъск сключи сделка за закупуване на Twitter, която притежава едноименната социална мрежа. Малко след покупката той обяви, че започва промени в компанията. И така, в Twitter, след пристигането на Мъск, беше въведена платена проверка на акаунти. Освен това бяха отключени няколко акаунта, които преди това бяха спрени.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст