На лидерската среща на БСП – само три политически сили се отзоваха

Парламент лидерска среща Бойко Борисов Корнелия Нинова

Лидерската среща на БСП бе уважена от председателите на ГЕРБ  –  Бойко Борисов, на ДПС – Мустафа Карадайъ, на “Български възход” – Стефан Янев. Те се отзоваха на поканата на председателя на БСП Корнелия Нинова за среща в лидерски формат във връзка с третия и последен опит за съставяне на редовно правителство в рамките на 48-ото Народно събрание.

Срещата се провежда в зала “Изток” на парламента и е открита за медиите. Преди това пред журналисти в кулоарите на Народното събрание Борисов определи тази среща като опит да се върне нормалния тон.

От “Продължаваме Промяната”, “Възраждане” и “Демократична България”, както обявиха вчера (19 януари), не дойдоха на лидерската среща.

Преди началото на срещата Борисов, Карадайъ и Янев се ръкуваха с Нинова.

Вчера (19 януари) Корнелия Нинова заяви, че е умерен оптимист за бъдещ кабинет. “Разговарях с лидерите на останалите парламентарно представени партии, поканих ги утре (20 януари) на среща в 11:00 часа в зала “Изток” и изпратих писма”, съобщи Нинова.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст