Най-новата пандизчийска рецепта: пълнени чушки с дрога

Нашенското готварство достигна нови висоти, след като за традиционно ястие като пълнените чушки вече има регистрирана нова съвременна рецепта. Принос в новата разработка е неочаквана съставка, която придава разнообразен на усещания вкус.

Първопроходец в налагането на кулинарната иновация е 34-годишна русенка, която след упорит труд над печката успяла да даде съвършен вид на модерната тъпката пиперка. Достиженията и били отбелязани, след като тя се опитала да вкара зад стените на затвора в Белене тава чушки, пълнени с дрога.

Гурманският опит на жената веднага получил три звезди Michelin и вероятно ще влезе в топ-класацията на глобалния сайт за кулинария TasteAtlas. За събитието информира Областната дирекция на МВР в Плевен.

Според съобщението, около 10 часа в неделя, в затвора е бил проверен багажа на 34-годишна жена от Русе, предназначен за 25-годишен лишен от свобода. Дежурният по дегустация в затвора установил, че в 15 чушки са натъпкани 19 прозрачни полиетиленови топчета с диаметър около 1 см. 14 от тях съдържали марихуана и 5 – с кафяво прахообразно вещество.

Извършен е оглед на местопроизшествието от полицейски служители, при който са иззети топчетата с веществата в тях. Предстои назначаване на физико-химическа експертиза. Уведомен е дежурен прокурор при Районна прокуратура – Плевен и е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST