Костадинов: Ще се явим сами на изборите, желаем цялата власт

Парламент Костадин Костадинов

“Подкрепата за подписката расте не с дни, а с часове. Аз самият съм изненадан от това какъв огромен интерес има, защото имахме голямо притеснение от това, че правим подписката по средата на зимата”. Това заяви пред журналисти лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

153 000 са събраните подписи до момента. “Това е нещо, което върви като общонародно дело. Народът ни в момента израства пред очите ни. Хората все повече искат да имат възможността да се чуе техният глас”, каза още той. 

Около 50 000 подписа е темпото на събиране на подписите по негови сметки. Подписката е за провеждане на референдум за запазване на българския лев и неприемане на еврото.

“Ние не желаем парцел от властта, а цялата власт. Защото България има нужда от преосноваване, а това не става с едно и половина министерства или със зам.-областни управители. Това не е политика, а грозен битпазар. И поради това българските граждани дадоха своята оценка негласувайки”, коментира Костадинов.

Той обясни още, че партията му ще се яви сама на изборите и няма да влиза в коалиции. Както и че основната цел на “Възраждане” е да накарат хората да гласуват.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст