ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Арман Бабикян: Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ

Арман Бабикян

“Освен Пеевски, ще имаме и Борисов в парламента. Комплектът ще е пълен. Нещата се връщат в първоначален вид от страна на режима, който управляваше България”

Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ. Това заяви Арман Бабикян, пиар експерт от гражданско движение „Ние идваме“.

“Независимо дали ще бъде малцинство, подкрепено от тях, или пък официална коалиция. Тези филми сме ги гледали. Надявам се също, че ГЕРБ няма да имат повече мандати”, допълни той. 

Винаги има вълнения около реденето на листите, отбеляза Бабикян.

„Напрежение в листите има дори, ако една партия се явява сама. Многомандатните райони са само 31, първите места – също. В по-опитните партии тези вълнения се тушират. По-младите формации решават, че това е нещо ужасно. Моделът за успех е, когато повече организации с електорален принос бъдат събрани заедно“, обясни пиар експертът пред БНР. 

Бабикян коментира и твърденията на Александър Дунчев, че в ПП има хора, които повтарят модела на ГЕРБ – обграждане с послушни хора и задкулисие.

„Ако това, което казва Дунчев, е истина, е много тревожно. Тогава спираме да говорим за добрите и лошите. В аргументите му обаче се чу, че трябва да се поправят нещата, като той стане водач на листата. Ако има такива проблеми, едва ли ще отминат, ако станеш водач на листа. Нима задкулисието ще изчезне?“, попита Бабикян.

Всеки ден е време да се проведе разговор, ако има процеси на задкулисие, смята той.

„Те нарастват и завладяват която и да е структура. Независимо как се казва партията, винаги се стига до един и същи резултат – ще седим с хронометър и ще чакаме следващите протести“, допълни пиар експертът.

ГЕРБ сигурно ще се опита да използва този скандал, смята той.

„Това е нормално. Важният въпрос е до каква степен ще успее да се представи ГЕРБ за тази цивилизована пронатовска партия, която защитава интересите по време на война. Стига с червените линии – дайте да се оженим веднага след изборите, казват те. Вижте активността на Борисов. Няма по-ясен измерител от това, което прави падишахът в една еднолична партия. Накрая резултатът ще бъде – дайте да се съберем, защото България отива по дяволите“, коментира Бабикян.

В листите на ГЕРБ единствената новина е, че Борисов заяви, че иска да е в парламента, отбеляза той.

“Освен Пеевски, ще имаме и Бойко Борисов в парламента. Комплектът ще е пълен. Нещата се връщат в първоначален вид от страна на режима, който управляваше България. Те не са много весели. Останалото е ясно – традиционните бивши министри, бивши енергетици, които прокараха руски интереси, бивши вътрешни министри, които биеха децата ни пред МС“, каза още Арман Бабикян.  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст