ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Изборите налагат промени в датите за олимпиади

олимпиада по математика

Промяна в датите на националния кръг на олимпиадата по физика и областния кръг на състезанието “Лаборатория за изкуство” е публикувана за обществено обсъждане. Тя се налага заради предстоящите извънредни парламентарни избори, насрочени за 2 април 2023 г.

Предвижда се Националният кръг на олимпиадата по физика да бъде в периода 21-23 април, а не както бе по график за дните 1-2 април. Областният кръг на състезанието “Лаборатория за изкуство” ще се проведе на 8 април от 14 часа.

Олимпиадата “Знам и мога” остава за дните 31 март-1 април, като ще се проведе в залите на Югозападния университет в Благоевград.

Областният кръг на олимпиадата по география и икономика ще се проведе в предвидените по график дни в залите на Русенския университет “Ангел Кънчев”.

Националният кръг на олимпиадата по немски език ще се проведе в стаи на училището-координатор – ЕГ “Бертолт Брехт” в Пазарджик, което е съгласувано с Регионалната избирателна комисия.

Националното състезание по компютърни мрежи ще бъде в залите на Софийския университет “Св. Климент Охридски” на 31 март и на 1 април до 16 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст