ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

БСП за България регистрира листите си в Плевен, Добрич и Шумен

“БСП за България” регистрира листата с кандидати за народни представители в Плевен. Листата се състои от 12 души. 

Водач на листата в Плевен е проф. Румен Гечев. Той заяви, че ще работи под мотото „Мир, социална справедливост и просперираща икономика”.

БСП-Добрич също регистрира своята листа с кандидати за народни представители в 49-ото Народно събрание. В нея са включени десет човека.

„Основната цел, която си поставяме в следващото Народно събрание, е да продължим социалната политика на „БСП за България“, като усилията ни ще бъдат насочени към младите хора, децата и работещите“, това заяви водачът на листата Мая Димитрова.

Тя представи и основните задачи за регион Добрич, които са: продължаване на започнатотo, а именно разкриване на филиал на Медицинския университет в град Добрич и рехабилитация на водопроводната мрежа, тъй като в областта има огромен проблем с водоподаването.

„Основната ни цел е по-добър резултат от предходните парламентарни избори, като залагаме на лични срещи с хората“, добави Мая Димитрова.

Коалиция „БСП за България” регистрира и една от най-младите листи в област Шумен.

“Тръгваме към изборите с амбицията да променим държавата към по-добро, като за нас основен приоритет остава борбата с неравенствата, контрол над растящата инфлация и увеличаване на доходите на хората. Готови сме с мерки, като една от тях е таван на цените на основни продукти. Ще направим всичко възможно след 2 април да има работещо правителство, което да гарантира благоденствие, солидарност, прогрес и мир, като най-важната ценност за всяко човешко същество”, заяви Иван Иванов – водач на листата.

Социалистите се обърнаха към всеки един от гражданите на област Шумен да гласуват доверие на партиите, които са доказали, че могат да управляват успешно, а БСП е първа сред тях.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст