ЗАД „Армеец“ със специална пролетна промоция за имуществено застраховане

Армеец Защитена фамилия

Изгодното промоционално предложение важи до края на май

С настъпването на пролетта, застрахователно акционерно дружество „Армеец“, което многократно се е доказало на българския пазар със своята коректност и точност през годините, направи комплимент към клиентите си, като от 1 март въведе имуществени застраховки на специална цена.

Промоционалната кампания на дружеството предлага на клиентите си сключване на застраховка „Защитена фамилия“ с 20% отстъпка, а за застраховка „Защитено имущество“ отстъпка от 30%. Изгодното промоционално предложение важи до края на май 2023 г.

През периода на промоцията минималната премия по полица „Защитена фамилия“ е 18 лв., като покрива щети на жилището до 15 000 лв. и на движимото имущество до 3000 лв. срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом и кражба с техническо средство, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството и др.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост. При застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом и кражба с техническо средство“ до 14 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

Изключително атрактивно е и предложението за застраховка „Защитено имущество“. Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години срещу рисковете пожар, природни бедствия, авария на ВиК, късо съединение и вандализъм (без земетресение) при застрахователна сума 200 000 лева премията с включена отстъпка от 30% възлиза на 78 лв., а при допълнително включен риск земетресение177 лева. При тази застраховка също има възможност за избор между различни застрахователни суми и покрития. Не се прилага задължително самоучастие на Застрахования във всяка щета.

Освен отстъпка от 30% по промоцията, клиентите могат да ползват и други отстъпки от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество“ – за еднократно плащане на премията, за нов клиент на компанията, в полза на кредитна институция, при липса на щети за предходни години, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст