ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нери Русева за Удовлетворението – доверието на клиентите

По повод празника на всички жени – 8 март, в най-новия си 68 брой Banker Special потърси за блиц интервю три успешни дами, представителки на политиката, финансите и бизнеса. Една от тях е Нери Русева, собственик и управител на фирмата за внос, лизинг и застраховане на луксозни автомобили PRIMA LTD.

Зададохме й три въпроса:

  1. Какви качества трябва да притежава една дама, за да бъде успешна в кариерата си и пълноценна в семейството си?

Успехът на човек зависи не само от бизнеса, с който се занимава, но и от вътрешното състояние, природните наклонности, ума, интелекта, личните качества. За мен семейството е на първо място, а на второ е кариерата и по този начин се чувствам балансирана и уверена.

Според мен вътрешният свят на една дама в бизнеса трябва да е спокоен и подреден, в личен план трябва да се чувства добре, за да може да има енергия да покорява нови върхове и да бъде ефективна. В кариерата, за да сме успешни, най-важното е да умеем да планираме правилно времето си, защото освен срещите с клиенти и организиране на работния процес все пак трябва да изглеждаме добре и да се поддържаме.

Самоусъвършенстването и развиването на уменията също са път към успеха.

За да се съчетават успешно кариерата и семейството, водещите качества са едни и същи и при двете, а именно: любов, упоритост, всеотдайност и баланс.

2. Кое Ваше постижение в професионален аспект Ви е донесло най-голямо удовлетворение и защо?

През 2016 година получих наградата „Бизнес дама на годината“, за първи път тогава усетих наистина чувството, че вървя в правилната посока и се развивам успешно. Тогава моите амбиции пораснаха още повече и изискванията към мен самата станаха още по-високи.

От много крехка възраст съм в автомобилния бранш и моята дейност, която е свързана с продажбата на луксозни автомобили, изисква доста усилия и качества, тъй като тази професия и сфера е повече мъжки свят и си е предизвикателство да се доверят мъжете именно на Жена.

Затова за мен най-голямото удовлетворение в професионален план е доверието, което ни имат нашите клиенти

Доверие е думата, която обуславя моите разбирания за порядъчност, съзнателност и професионализъм. Стремя се тези качества да присъстват всеки ден в бизнес делата ми, отношенията ми със семейството и моите приятели.

Новият брой на списание Banker Special

3. За 8 март какво бихте пожелали на българските жени?

Българските жени са амбициозни, устойчиви, красиви и решителни. Жените на България умеят да се справят с различни предизвикателства в живота и го доказват всеки ден, ние сме силни и смели. Съвременната българка има много роли в обществото, но разви страхотни качества през годините – тя е гъвкава, свободна, развиваща, независима и умее да живее красиво.

Пожелавам им да бъдат независими, да сбъдват мечтите си и да отстояват себе си и в личен, и в професионален план. Нека намират всеки ден повод да се гордеят със себе си, защото наистина го заслужават.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст