Нери Русева за Удовлетворението – доверието на клиентите

По повод празника на всички жени – 8 март, в най-новия си 68 брой Banker Special потърси за блиц интервю три успешни дами, представителки на политиката, финансите и бизнеса. Една от тях е Нери Русева, собственик и управител на фирмата за внос, лизинг и застраховане на луксозни автомобили PRIMA LTD.

Зададохме й три въпроса:

  1. Какви качества трябва да притежава една дама, за да бъде успешна в кариерата си и пълноценна в семейството си?

Успехът на човек зависи не само от бизнеса, с който се занимава, но и от вътрешното състояние, природните наклонности, ума, интелекта, личните качества. За мен семейството е на първо място, а на второ е кариерата и по този начин се чувствам балансирана и уверена.

Според мен вътрешният свят на една дама в бизнеса трябва да е спокоен и подреден, в личен план трябва да се чувства добре, за да може да има енергия да покорява нови върхове и да бъде ефективна. В кариерата, за да сме успешни, най-важното е да умеем да планираме правилно времето си, защото освен срещите с клиенти и организиране на работния процес все пак трябва да изглеждаме добре и да се поддържаме.

Самоусъвършенстването и развиването на уменията също са път към успеха.

За да се съчетават успешно кариерата и семейството, водещите качества са едни и същи и при двете, а именно: любов, упоритост, всеотдайност и баланс.

2. Кое Ваше постижение в професионален аспект Ви е донесло най-голямо удовлетворение и защо?

През 2016 година получих наградата „Бизнес дама на годината“, за първи път тогава усетих наистина чувството, че вървя в правилната посока и се развивам успешно. Тогава моите амбиции пораснаха още повече и изискванията към мен самата станаха още по-високи.

От много крехка възраст съм в автомобилния бранш и моята дейност, която е свързана с продажбата на луксозни автомобили, изисква доста усилия и качества, тъй като тази професия и сфера е повече мъжки свят и си е предизвикателство да се доверят мъжете именно на Жена.

Затова за мен най-голямото удовлетворение в професионален план е доверието, което ни имат нашите клиенти

Доверие е думата, която обуславя моите разбирания за порядъчност, съзнателност и професионализъм. Стремя се тези качества да присъстват всеки ден в бизнес делата ми, отношенията ми със семейството и моите приятели.

Новият брой на списание Banker Special

3. За 8 март какво бихте пожелали на българските жени?

Българските жени са амбициозни, устойчиви, красиви и решителни. Жените на България умеят да се справят с различни предизвикателства в живота и го доказват всеки ден, ние сме силни и смели. Съвременната българка има много роли в обществото, но разви страхотни качества през годините – тя е гъвкава, свободна, развиваща, независима и умее да живее красиво.

Пожелавам им да бъдат независими, да сбъдват мечтите си и да отстояват себе си и в личен, и в професионален план. Нека намират всеки ден повод да се гордеят със себе си, защото наистина го заслужават.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст