Знакови имена учредяват ИК за референдум срещу джендър идеологията в училищата

Нешка Робева

Емил Велев – Кокала влиза в инициативния комитет

Знакови имена и общественици учредяват в петък 10.03 Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища. Учредяването ще стане факт след внушителната гражданска подкрепа за инициативата на БСП в защита на българското семейство и деца. 

Елитният стрелец, печелил два пъти олимпийско злато за България Таню Киряков обяви днес влизането си в Инициативния комитет. Легендарният треньор на “златните момичета” Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ-94 Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, легендата на футболен клуб “Левски” Емил Велев – Кокала, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният юрист Владимир Шейтанов, популярният режисьор и актьор Влади Въргала, издателят Иван Гранитски, проф. Радослав Гайдарски, юристи, журналисти и представители на родителски организации.

При учредяването на Инициативния комитет ще бъде обявен и въпросът, на базата на който да бъде направено допитването до българските граждани, след което тръгва подписката за провеждането на референдума.

ИК ще организира конференция с участието на лекари, детски психолози, психиатри, учени, юристи и историци за влиянието на джендър идеологията върху развитието на обществото.

В 13:30 в Прессклуба на БТА учредителите ще дадат пресконференция.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *