Платеният абонамент за Twitter Blue е достъпен за потребители по целия свят

Платената проверка на акаунти в Twitter, наречена Twitter Blue, вече е достъпна за потребители по целия свят, съобщи собственикът на социалната мрежа Илон Мъск.

“Twitter Blue вече е достъпен по целия свят”, туитира Мъск.

Абонаментът за Twitter Blue позволява на потребителите на социалната мрежа да получат синя отметка в акаунтите си, което показва автентичността на акаунтите им. Освен това се съобщава, че абонатите ще виждат наполовина по-малко реклами, ще могат да публикуват по-дълги видеоклипове на страницата си и да получат ранен достъп до иновации. Освен това акаунтите в Twitter Blue ще се показват по-високо в списъците с търсения, споменавания и коментари.

На 27 октомври миналата година Мъск сключи сделка за 44 милиарда долара за придобиване на Twitter, която притежава едноименната социална мрежа. На 6 ноември той обяви намерението си да въведе платена проверка на акаунта като част от своя абонамент за Twitter Blue. На 10 ноември продажбата на абонамента беше спряна поради увеличаване на броя на фалшивите акаунти, но още през декември продажбите на Twitter Blue бяха възобновени, но само за потребители в Австралия, Великобритания, Канада, Нова Зеландия и САЩ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст