Карадайъ призова за висока избирателна активност в Турция

Председателят на ДПС участва във вечеря ифтар с представители на изселническите общности в град Бурса

Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ, който участва във вечеря ифтар с представители на изселническите общности в град Бурса, посочи, че предстоящите на 2 април парламентарни избори в България са много важни.

„На парламентарния вот през октомври ДПС спечели над 90 процента от вашите гласове, но избирателната активност беше ниска. В тази връзка ви моля предупредете нашите хора, че изборите на 2 април в България са много важни за нас. Нека на 2 април масово да се явят пред избирателните урни и да дадат гласа си за ДПС“, заяви Карадайъ днес, цитиран от БТА.

„Ако (политическата) криза не бъде преодоляна, не можем да решим проблемите на хората и гражданите. Ето защо нашата цел е да постигнем добър резултат на изборите и да станем партньор на правителството“, добави той.

В ифтара участва делегация от кандидат-депутати и кметове от България, евродепутатът Илхан Кючюк и представители на изселническите асоциации от редица градове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст