ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

БСК ще издава месечен бюлетин „Готови за дигитална трансформация“

Българската стопанска камара (БСК) стартира издаването на месечен електронен бюлетин „Готови за дигитална трансформация“. Проектът е осъществен от БСК, Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ). Инициативата е финансирана със средства от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 година. Тя цели повишаване на специфичните дигитални умения на работната сила в 16 икономически дейности/поддейности по Класификация на икономическите дейности (КИД 2008).

Бюлетинът ще излиза в края на всеки месец, като първият му брой е от днес, 31 март 2023 година.

Бюлетинът включва, както публикации за дейности по проекта, така и информация за процесите на дигитална трансформация в България, Европа и света, предстоящи събития в сферата на дигитализацията. В него ще бъдат включени и коментари, корпоративни новини и новини от институциите, новости в технологиите.

Абонаментът за бюлетина е безплатен и може да го зявите на сайта им. Преди да заявите абонамент, е необходимо да имате регистриран потребителски профил за сайта на БСК – регистрацията е безплатна и е при спазване на изискванията за защита на личните данни.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст