ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Проект за четиридневна работна седмица получи награда от БАУХ 

На вечерна церемония на 30 март, Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) отличи победителите в конкурса за Годишни HR награди на БАУХ за 2022 година.

Асоциацията е член на Българската стопанска камара (БСК).

Над 350 членове и партньори на БАУХ присъстваха на събитието. Сред гостите бе и председателят на БСК Добри Митрев.

Чрез инициативата HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики в страната, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората.

До финалите на конкурса бяха допуснати 35 кандидатури, от които 14 – в трите индивидуални категории, и 21 – в петте екипни категории на надпреварата. 

Най-ожесточена беше конкуренцията в категориите „HR професионалист на годината“ и „Най-добър HR проект на голяма компания“, в които участваха по седем кандидатури. Много кандидати за награда имаше и в категория „HR консултантски проект/инструмент на годината“ – шест кандидатури. Комисията за оценка включваше седемчленно експертно жури.

  • Приза за „HR директор/мениджър на годината“ спечели Деница Трифонова, Country HR Manager в Hitachi Energy България.
  • Стефка Танчева, ръководител направление „Развитие” в „Адрес недвижими имоти” получи отличието за „HR професионалист на годината“.
  • Победител в категория „Най-ангажиран към управление на хора организационен лидер на годината“ е Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Lidl.
  • В категория „Най-добър HR проект на голяма компания“ победител е проектът на „Ай Би Ем България“ с техния проект „Rise Up – програма за жени лидери“.
  • В категория „Най-добър проект на малко/средно предприятие“ първенец е проектът на „Менпауър България“ с техния проект по въвеждане на четиридневна работна седмица в компанията.
  • Измежду четири финалисти, победител в категория „Най-добър HR екип“ е „Велея Глобал“ ЕАД (Мебели Виденов).
  • Проектът на „Катро България“ и „Експерт Партнершип“ е победител в категория „HR консултантски проект/инструмент на годината“ с техния проект за изграждане на нова система за оценка и развитие в „Нова Броудкастинг Груп“.
  • Категория „Най-добре развиваща се функция в start-up организация“ се организира от БАУХ за първа година и в партньорство с Българската стартъп организация (BESCO). Победител е фирма Daye.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст