ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Карадайъ гласува с машина

Мустафа Карадайъ

“Гласувах за едно добро бъдеще в нашата родина България. Гласувах за това дневният ред на българските граждани да бъде дневен ред на политиците, Народното събрание и на евентуалното бъдещо редовно правителство. Гласувах да се решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и в диалог политиците да тръгнат да решават проблемите на хората. Гласувах с разум, отговорност и в диалог да излезем от тази политическа криза, в която се намираме.” Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след гласува в секция в Кърджали.

“Ние подкрепихме това всеки български гражданин, който иска да упражни конституционното си право, да не бъде ограничаван, включително и с технически устройства. И сега, доколкото аз виждам, всеки български гражданин, който иска да гласува, както предпочита, може да го направи. Дали ще вземе бюлетината от секционната комисия, или от машината, гласува с бюлетина“, каза още председателят на ДПС. Самият той обаче изненадващо гласува с машина, обяснявайки, че е взел бюлетина от машината.

Карадайъ посочи, че Конституцията на Република България е ясна, но добави, че по един или друг начин се ограничават правата на някои българи да гласуват.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст