ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нови дестинации за пътувания между България и Иберийския полуостров

българия еър

Националният превозвач „България Еър“ сключи SPA (Special prorate agreement) договор с испанската авиокомпания Air Europa, обявиха от компанията. Благодарение на новото SPA споразумение пътниците могат да закупят само един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото SPA споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и други на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид.

На прага на летния сезон комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.

С този договор за сътрудничество с испанската авиокомпания Air Europe, която националният превозвач прави в стремежа си да гарантира на своите пасажери мрежа от дестинации на конкурентни цени и при изгодни услови.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст