Афиш: На безплатно кино в Лувъра

Добра новина за любителите на киното и Париж. Кинематографският фестивал Paradiso Louvre се завръща за четвърто поредно издание, от 6-ти до 9-ти юли. Ето какво друго се знае:

Ако това лято се намирате във френската столица и се окаже, че сте и върли кинофили, тогава следната програма е специално за вас. Не само, защото прожекциите ще се проведат във вътрешния/квадратен двор на Лувъра (Cour Carrée du Louvre), но и те ще бъдат напълно безплатни.

Киносалон в 4-звездния хотел Paradiso.
Киносалон в 4-звездния хотел Paradiso.

В интерес на истината, културното събитие се реализира от 4-звездния хотел Paradiso, на който му се носи славата на един от малкото кинематографски хотели в света. С други думи, това е място, където не само можете да отседнете, но и да гледате филми в салоните му. Хотелът се намира на булевард „Дидро“ № 135, в непосредствена близост до площада на Нацията (Place de la Nation).  

Кинофестивалът, състоящ се от 6-ти до 9-ти юли, ще започва всяка вечер от 19:30 ч., където зрителите ще могат да се насладят на всякакви видове забавления: викторини, караоке, барчета, вкусна храна или музиката на различни диджеи. Самото прожектиране на филмите започва в 22:45 часа.

Кинематографският фестивал Paradiso Louvre.
Кинематографският фестивал Paradiso Louvre.

До този момент все още няма актуална информация относно лентите, които ще бъдат излъчени по време на фестивала.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст