ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Fibank събира младите таланти на технологичния сектор у нас

киберсигурност

Fibank (Първа инвестиционна банка) започва новата си корпоративна програма за ученици и студенти в областта на информационните технологии и киберсигурността – Fibank High Tech Pro. Чрез нея най-голямата банка с български капитал иска да открие и развие най-мотивираните млади таланти в сферата на технологиите.

Fibank High Tech Pro е насочена към обучение, професионално ориентиране и кариерно развитие на ученици в последен курс и студенти от 1-ви до последен курс. Банката търси таланти с познания и интереси в сферата на разработка на приложен софтуер, комуникационна инфраструктура, системна администрация, информационна сигурност, ИТ одит и дигитално банкиране.

Програмата съчетава обучение, работа в екипа на банката и мотивиращи стимули за избраните за участие и техните персонални ментори – специалисти от технологичните звена в банката. Fibank High Tech Pro залага на индивидуални обучителни програми според персоналното ниво и очаквания на участниците в програмата. Програмите включват както сертифициращи и други външни обучения, заплатени от банката, така и вътрешно обучение в работен процес. Участието в програмата с продължителност една година.

Желаещите да се включат във Fibank High Tech Pro ще бъдат включени в селекционна процедура за оценка най-вече на мотивацията им за професионално усъвършенстване на максимално високо ниво и за работа в изключително динамична среда, в която промените и иновациите са неотменна част от ежедневието.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст