ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

От ДПС готови да обсъдят проектокабинета “Денков”, ако ги поканят

“Ако получим покана от “Продължаваме промяната”, а и не само от тях, ние ще се отзовем на нея. Така председателят на ДПС – Мустафа Карадайъ коментира в кулоарите на парламента заявеното намерение от страна на ПП-ДБ да поканят всички парламентарни групи да разговарят за подкрепа на предложения кабинет с премиер – академик Николай Денков.

Карадайъ посочи, че ръководството на Движението за права и свободи е взело вече решение – представители на парламентарната му група да участват при подобни разговори.

Друг е въпросът, че сутринта Кирил Петков е изразил някакво по-различно становище от поканата, продължи Мустафа Карадайъ.

“Не знам дали това е негово лично мнение или е позиция на парламентарната им група, но при всички случаи, ако има покана, ние ще се отзовем. Нещо повече – ние имаме какво да кажем и, надявам се, имаме какво да чуем от тях, защото страната се намира в сложна ситуация и ние ще направим възможното да преодолеем политическата криза и другите кризи”, поясни председателят на Движението за права и свободи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст