ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мария Габриел ще се срещне с лидерите на “Продължаваме промяната-Демократична България”

Парламент среща ГЕРБ ДПС Мария Габриел

Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне с лидерите на ПП-ДБ. Това се посочва в писмо на председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, изпратено до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски.

Срещата ще се състои днес (12 май) от 17:00 ч. в зала “Запад” на Народното събрание.

“Надяваме се, че настоящото писмено уведомление на всички лидери на Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” ще гарантира присъствието им”, посочва в писмото си Десислава Атанасова.

Припомняме, че вчера (11 май) отпадна срещата между Мария Габриел, ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Точно в 10:00 ч. на уреченото място се явиха Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Десислава Сачева, Румен Христов и Делян Добрев от групата на ГЕРБ-СДС, които безрезултатно чакаха представители на коалицията ПП-ДБ. Очакваше се Мария Габриел също да се появи, когато пристигнат и представители от втората политическа сила. След като нямаше такива представители, то и столът на Габриел остана празен. Причината – лидерите на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев са в чужбина.

От коалицията на ПП-ДБ още вчера обявиха, че няма как срещата да се проведе, но от ГЕРБ настояха да има техни представители, с които да разговарят.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст