ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 28 май 2023 г.

Николай Денков, ПП-ДБ

Денков: Говорих с Габриел, очаквам работен диалог

Размразяването на преговорите е възможно, след като да се чуят условията на ГЕРБ, като те предлагат да се деполитизира кабинетът. Ще обсъдим и този вариант. Не е обсъждан вариант Мария Габриел първа да заеме премиерския пост, коментира кандидатът за премиер от ПП-ДБ.

Сарафов се появи на снимки с Пепи Еврото в “Осемте джуджета”

Снимки на заместник главния прокурор и шеф на националната следствена служба Борислав Сарафов с бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров, известен като Пепи Еврото, в скандално известния столичен ресторант “Осемте джуджета” бяха публикуване днес от Антикорупционния фонд на страницата му във Фейсбук. От фонда задават въпроса дали има прикрита проверка на КПКОНПИ срещу Сарафов.

Ердоган води на втория тур на изборите в Турция

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган печели 54,8 процента от гласовете при преброяването на 66,7 процента от бюлетините на втория кръг от президентските избори, съобщи Анадолската агенция. Възможно е скъсяване на разликата в следващите часове, коментират политолози.

Байдън и Макарти се споразумяха за дълговия таван на Вашингтон

Така приключи продължилата с месеци безизходица, която държи в напрежение световните финансови пазари и която провокира решението на рейтинговата агенция “Фич” да понижи на отрицателна перспективата на Съединените щати – първата стъпка към намаляване на кредитния рейтинг на страната.

На 90-годишна възраст почина проф. д-р Иван Черноземски

Професор Черноземски бе здравен министър 1990-1991 г., дългогодишен експерт на СЗО в Международната агенция за борба с рака, директор на Националния онкологичен център (1987-1989 и 1995–2000 г.), член на Висшия медицински съвет към Министерството на здравеопазването. Написал е над 200 статии в различни специализирани медицински издания и множество монографии. Носител на много награди.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст