ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Bitcoin, Arbitrum и Sui са основните криптовалути с потенциал за растеж

биткойн

Пазарът на криптовалути в момента е подценен, но има определени рискове от колапса му, ако ситуацията в западната икономика рязко се влоши, посочват от RBC-Crypto, позовавайки се на анализатори на пазара на криптовалута.

От края на миналата година, на фона на колапса на индустрията, свързан с фалита на борсата FTX и редица други крипто компании, цените на криптовалутите се възстановиха доста добре, а нивото на пазарна капитализация в момента надхвърли 1 трилион долара. Всичко това предполага, че пазарът на криптовалута в момента е подценен.

Според него някои анализатори, курсът на биткойн няма да се срине сега, което показва повишен интерес от страна на инвеститорите. Следователно можем да разчитаме на по-нататъшен растеж на първата криптовалута през втората половина на годината.

Но някои рискове за пазара на криптовалута остават поради определени проблеми в западната икономика, по-специално възможна рецесия и падащи фондови пазари в Съединените щати.

На 13 май съоснователят на 0xprocessing Никита Васев заяви, че Bitcoin (BTC), Arbitrum (ARB) и Sui (SUI) в момента са основните криптовалути, които имат потенциал за растеж. В същото време не трябва да забравяме, че самите криптовалути са нестабилен актив и инвестициите в тях могат да доведат до загуби.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст