ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 29 май 2023 г.

Президентство връчвване на мандат на ПП Николай Денков Румен Радев

Радев с нежелание връчи втория мандат на Денков

Президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на кандидата за премиер, излъчен от “Продължаваме промяната – Демократична България” – Николай Денков. Радев обаче не скри нежеланието си да им даде мандата след изтеклите записи от Националния съвет на ПП.

Брюксел иска да ни ушие костюм по поръчка

Сега е времето за действена политика, а България спи. Брюксел е подготвил предложение за 4-годишен „план” на икономиките от съюза през призмата на ключови финансови показатели, които да отчитат спецификата в развитието на всяка отделна страна.

На следващия предсрочен вот ще гласуват само политиците и роднините им

Свидетели сме на все по-сериозен политически упадък, който дори най-умелият кукловод не би могъл да дирижира. И без това рехавото доверие в държавността вече е толкова разклатено, че ако ГЕРБ и ПП-ДБ не успеят да измислят нещо прилично и в съкратени срокове, отиваме на нови предсрочни избори, но… в силно ограничен кръг: политиците, семействата им и по няколко заблудени роднини.

“Булгаргаз” предлага газът през юни да поевтинее с 15%

“Булгаргаз” предлага природният газ да поевтинее с 15 процента от 1 юни. Това стана ясно по време открито заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране.

Ердоган е избран за трети път за президент на Турция

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст